Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Ideellt arbete

Jag har tillbringat en trevlig förmiddag hos Annika och Fredrik för att lära mig lite om C-marknadsföring på FB. Vi får se vart det leder. Just nu är det lite sommarstiltje i valrörelsen i alla fall lokalt men det finns en hel del som våra valledare ska ha koll på. 

 

För att hitta en lämplig dikt dyker jag ner i 1700-talet och hittar dessa rader ur Dumboms leverne av Johan Henric Kellgren:

 

...

I politiken var hans tro,

vad ingen bonde lär förgäta:

att om man mjölka vill sin ko,

bör man ock ge den till att äta.

...

 

Det är inte de vänsterorienterade som triumferande talar om samhällets vänstervridning. Det är inte de högerorienterade som triumferande talar om samhällets högervridning. Det är de högerorienterade som bekymrat talar om samhällets vänstervridning. Det är de vänsterorienterade som bekymrat talar om samhällets högervridning. Kanske har bägge parter rätt.

(Villy Sörensen, dansk filosof och författare)

Landssorg?

Så var den sagan all. England var tydligen för bra eller hade Sverige otur? Det är bara att gratulera de engelska spelarna eller vad säger du, Monika? Du känner dig väl både svensk och engelsk?

Ny erfarenhet

Nu ska jag träna att gå med kryckor. Annika var snäll och lånade mig ett par så att jag kan avlasta ryggen och benen. Så tokigt det kan gå men ändå tur i oturen