Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Lätt travestering...

"Regnet det bara öser ner.... " sjöng Siw Malmkvist en gång men jag tror att vi gör om den till "Solen den bara gassar på ..." och det dag efter dag dessutom. 

 

Jag fick idag ett nytt medlemsbrev  från Elöverkänsligas förening i Kalmar län och det är därifrån jag hämtat dagens omslagsbild. Precis så lycklig kommer jag och många med mig att bli om SMHI:s prognoser håller och det blir regn till helgen. Men det vore ju bra om det höll uppe på söndag kväll när vi ska på teater i Knastorp förstås.

Thomas Sjödin - en vägvisare i tillvaron

Vägvisare i alla fall för mig och jag tror för många andra också. Nu har jag läst två superspännande, lätt blodtryckshöjande böcker (se tidigare blogginlägg) så idag är det läge att gå ner lite i varv och ta del av lite hoppfulla  och kloka ord. Hur hittar man sin plats i livet? Och hur vet man att man hamnat rätt? Renew  Magazine skriver: "Författaren låter oss följa med på en högst personlig resa. Och fram växer en hoppfull berättelse om tvivel och övertygelser, om rätten att ifrågasätta, om att resa i vindens riktning, om att gå fast man inte vågar, om att leta efter sitt livs ja och till slut hitta sin egen plats, sitt eget sammanhang."

 

Läs gärna också Det är mycket man inte måste och Det händer när du vilar.