Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Oj, så spännande

Jag är nog inte ensam om att vara trött den här måndagsmorgonen. Söndagen hann en bra bit in i måndag innan jag kom i säng. Det var en trevlig valvaka på Hulingen tillsammans med mestadels centerpartister men även några representanter från alliansmajoriteten hade hörsammat inbjudan. Centern har gjort en fantastisk valrörelse i kommunen och det blev bra utdelning. Fortsatt borgerlig majoritet alltså. Nu blir det spännande att invänta det slutliga resultatet och hur kryssen kanske har ändrat på den inbördes ordningen när det gäller kf-listan. 

 

Nu lämnar vi politiken åt sitt öde tills vidare, i alla fall på den här bloggen. 

 

 

 

 

Dilemma

Ann Cleeves böcker är såna böcker, särskilt då Shetlandserien. Huvudpersonen, Jimmy Perez är en mycket speciell person som man oftast känner sympati för men man blir lika ofta irriterad för han är så envis och tjurskallig, "stubborn" när det gäller personliga relationer. Man vill ta och skaka honom. Han påminner om Ben Cooper i Stephen Booths  utmärkta romaner som också utspelar sig i lite annorlunda miljö, i det här fallet Lake District.

 

 

Postnord levererar, i alla fall till mig

Det härytterligare en favorit, Elly  Griffiths som skriver om rättsarkeolog en Ruth Galloway. Jag som inte skulle köpa fler böcker ...

Hjälp! Jag somnar nästan. Jag behöver mer kaffe