Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Humor hjälper

Jag har fortfarande sviter efter mitt fall i duschen för 2½ månad sedan men lite galghumor skadar inte. Förutom det bilden visar har halkmatta och duschstol inskaffats kan jag lugna alla som rynkar på näsan.

 

Vad har dagen att bjuda på för övrigt? Det finns fakturor att betala, bokföring att uppdatera och det är hög tid att börja spåna om studiematerial till Skagen-cirkeln. Jag ska köra igång tvättmaskinen men också handtvätta lite och jag ska förbereda fina revbensspjäll för ugnsstekning. Det ska bli gott till lunch. 

Förhoppningsvis tillåter benen (och vädret) en promenad också (ja, jag vet, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder) men benen är det svårare att göra något åt. Lägger vi till lite korsord och läsning så ... En helt vanlig dag mitt i veckan!

 

 

 

Javisst, så klart jag var en Dealer av stora mått....

Moberg - en hård nöt att knäcka

En intressant bok men så mastig och faktatät. Jag får nog sovra lite, annars hinner jag inte på 14 dagar. Det är inte precis så man sträckläser, även om det är fängslande. Att Moberg var en komplicerad person, det visste jag, men så till den grad...Jag sneglar på Elly Griffiths och börjar jag med den kan jag inte sluta, det vet jag