Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Dan före dan före dopparedan

I går var det årets kortaste dag men nu har det vänt och ljuset är på väg tillbaka. Fast det märker vi inte förrän en bit in i januari. Men vetskapen att så sker räcker en bra bit. 

 

Med bara två dagar kvar till julafton är jag är säker på att gårdstomten har börjat längta efter sin julgröt och det är inte värt att glömma smörklicken. Då vet man inte vad som kan hända.

 

Men innan det är dags att tänka på tomtegröten så gäller det dagens lekamliga spis. Förhoppningsvis går tågen som de ska så Thomas dyker upp lagom till lunch. Så kul att han kommer hem, det är ett tag sedan vi träffades. Lugna och sköna dagar ser vi fram emot.

 

Återkommer om en stund!

Spännande julläsning väntar

Jag läste en intervju med Hans Rosenfeldt i Icakuriren igår. Han lovar att fortsätta ett par böcker till med den i och för sig ganska enerverande men så skicklige kriminalpsykologen Sebastian Bergman i huvudrollen. Han och medförfattaren Michael Hjorth har i princip innehållet till en avslutande bok i serien  klar men de vet inte hur många böcker det blir innan dess. Det är bara att tacka och ta emot. 

 

Nu dags för lite kaffe!

Ha en bra dan-före-dan!

PS

Thomas skickade just ett SMS att Kustpilen, hör och häpna, avgår i tid.