Anna-Majs blogg

Nulla dies sine linea

Spännande måndag

 

Vår käre statsminister har anammat trenden med återbruk och har gjort en djupdykning i frysboxen. Vad hittade han där, månne? Jo, lite förnybar energi. Att kultur inte precis prioriteras visas genom valet av kulturminister.

Däremot är Anna Ekström helt OK som utbildningsminister. Slutpratat om politik! 

 

Det är det som är risken

För att fortsätta minnena från folkparken. Thory Bernhards (kommer ni ihåg henne, Vildandens sång eller vad den hette,förfärlig) uppträdde och en mig närstående gillade henne inte utan när hon aviserade en låt med "nu ska vi förflytta oss till (kommer inte ihåg riktigt vart, nåt sydligt land, kanske)" så reser sig denne person och säger lagom högt "stanna kvar där då" och går därifrån. Jag samlade autografer på den tiden så jag hängde med några som knackade på hennes bås bakom scenen. Obs! Allan kände jag inte på den här tiden så han är oskyldig. Synd att mina autografblock är borta med vinden. 

 

Det där med att få en melodi i huvudet händer mig ofta. Igår kväll satt jag och pulade med det sista av Skagenmaterialet och naturligtvis kom jag att tänka på Gamla Nordsjön med Harry Brandelius. Tack så mycket för Spotify och Youtube så man kan drömma sig lite tillbaka längs "memory lane". 

En suck av lättnad!

 

Fick just veta att filerna som jag skickade till Studieförbundet Vuxenskolan fungerade. Jag satt länge i går, det var nåt som inte ville sig och idag hoppas jag att Microsoft hör av sig som de lovat. Det är nåt konstigt med Office.

Dagens dikt: Viskning av Dodeka (ur 12 uppladdade dikter)

 

Skrivarens utmatningsfack är dammigt

Papperet landar mjukt

När datorn talar

är den klädsamt lågmäld

 

 

Dags för Hultsfredsturen till Willys, apoteket (antibiotika, tyvärr) samt biblioteket (the same procedure as every week)