Anna-Majs blogg

Nulla dies sine linea

Inget är nytt under solen

Fast nån sol tror jag knppast vi får se idag. Väldigt disigt ute, januaridagar kan vara så trögflytande. Visserligen drömde jag i natt att jag var i Paris men tyvärr övergav mina reskamrater mig och jag fick irra runt helt vilse och ensam. Helt utmattad när jag vaknade!

 

Förresten tycker jag att det är synd att man inte kan ringa till sitt lokala apotek och få besked om en restnoterad medicin som jag har slut på eftersom receptet inte kunde expedieras i sin helhet.. Det finns ett 07- nummer men jag kom aldrig fram. Nu fick jag kontakta min HC och be om hjälp med ett alternativ, antingen ett nytt läkemedel eller annan förpackningsstorlek av det ursprungliga som ev. finns i lager.

 

Över huvud taget är det alldeles för mycket knapptryckningar att villa bort sig bland vart man än ska. Fast Microsoft gick ovanligt smidigt faktiskt.

Hoppas att inte snöiga vägar ska sätta p för kaffegästerna idag som de gjorde i söndags. Det ska bli trevligt att träffa Georg och Gudrun, som har flyttat från Tyskland och nu bor vid Hulingens strand. Gudrum har blivit så duktig på att prata svenska och det tycker Allan är bra men Georg förstår svenska bra så det funkar. Annars får jag tolka lite, inga problem.

Dagens dikt: Samling (Dodeka förmodligen, har missat anteckna källan)

 

Mer komprimerat kan det knappast bli:

 

Vattendropparna har kongress

Dimma

 

 

Selfie?