Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Den fysiska balansen är inte mycket att skryta med men den inre balansen tror jag nog att jag har funnit. Den här lilla versen av Lennart Hallström, Balans, säger en hel del i all sin enkelhet:

Jag sökte den balans
som jag trodde fanns

någon annanstans.

Inte förrän jag slutade
såg jag vartåt det lutade
varpå den återvanns.

Gårdagens lilla nostalgitur var trevlig men väckte också en del frågor som jag ska nysta lite i så jag återkommer om det. Jag ska uppsöka Hultsfreds hembygdsförenings forskarstuga för att om möjligt få hjälp med att hitta ett fotografi och så ska jag ta kontakt med Georg Karlsson som kan Hultsfred både utan och innan. Spännande att vara lite detektiv.

Annars har jag inga planer för dagen. Solen tittade fram en stund men nu är det lite grått och Telia varnade just för åskväder i området. Det blir som det blir, det är sällan prognosen slår in och jag hoppas faktiskt att så är fallet idag, att den inte slår in alltså. Jag tycker det är mycket obehagligt med åska och jag mår dåligt.

Fick just en inbjudan till kaffe i morgon eftermiddag hos "sommargrannen" som Kerstin Jutterdal kallade sig när hon ringde. Det ska bli trevligt.

Önskar alla en bra augustivecka!