Anna-Majs blogg

Gott och blandat

"Det är vackrast när det skymmer, all den kärlek himlen rymmer ligger samlad i ett dunkelt ljus över jorden, över markens hus ... "(Blaxhult 13 juni 2020)

En liten tweet av Göran Greider från den 12 juni:

     Den varma kvällen.
     Ljuset över älven.
     Vinden som vägrar
     röra någonting.
     Inget vemod någonstans.
     Själen ser sig omkring.

Idag är det lite trassligt med datorn som är en aning trög och det passar inte riktigt ihop med min brist på tålamod. I nr 23 av den utmärkta tidningen Land berättar Håkan Steen om sitt inte helt problemfria förhållande till datorer. Jag måste bara citera ett litet stycke. Det skulle kunna vara skrivet av mig:

"Tänk bara alla gånger jag råkat nudda en oönskad tangent, och hamnat gud vet var. Ingen ångerrätt där inte, och inte en ledtråd om vägen tillbaka. Att chansa gör alltid saken ännu värre. Allra värst är ändå om datorn gång på gång tvärvägrar en enkel åtgärd, att låta mig logga ut till exempel. När Bror Duktig smyger upp bakom axeln och undrar vad jag gnäller om, precis då lyder datorn som den värsta ögontjänare. - Det där var väl inga problem? Eller?"

För att inte tala om hur många gånger jag glömmer att trycka på Spara!  I enlighet med Murphys lag inträffar det med förkärlek  de gånger  jag själv tycker att jag fått till en bra text...


Dagens citat 😉

Fråga till supporten:
Var sitter controlaltdelete-knappen? (Okänd)