Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Dagen, bokmässans tredje, får börja med att jag lyssnar när Mark Levengood läser ur boken Vi får väl trösta varandra. Bättre start kan man inte få. Tyvärr missade jag det igår.

Det gäller att familjen är förstående och samarbetsvillig de här dagarn ifall det blir nödvändigt att skjuta lite på mattider t.ex. men jag tror nog att det ska gå bra. Fast visst  hade det passat alldeles utmärkt med en pizzeria som erbjuder hemleverans på nära håll. 

Först en liten höstdikt av Göran Greider:

     Höst.
     Tid består
     av färg:
     Rött gult
     blekgrönt.
     Och ibland
     det iskallt blå.

Greider ska jag lyssna på kl. 13 när han pratar med Karin Johannesson om sin bok Hon vars hjärta var som mitt. Men innan dess är det Crimetime och enligt programmet: Mästarmöte mellan Arne Dahl, Mons Kallenfoft och Anders Roslund. 

Från läsfronten ...

Så mycket sammanhängande egen lästid blir det inte av förståeliga skäl. Och det kan kanske vara bra att ägna sig åt lite praktiska sysslor och röra på sig och låta hjärnan och nacken vila från dator och läsställning och få fart på blodcirkulationen i fötterna.

För övrigt ...

önskar jag er alla en skön lördag. Om ni inte vet vad ni ska göra gå in på bokmassan.se så hittar ni säkert något intressant 


Dagens citat 😉

Allt nytt vi får lära oss gör vår värld större,
vi får ytterligare ett sammanhang att foga till
de andra i vår egen expanderande världsbild
(Mark Levengoodf)