Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Men solen skiner och vi ser fram emot en friluftsförmiddag i Vena hembygdsgård och att få träffa SPF-are som vi inte sett på minst ett år. 

Förhoppningsvis har jag fått lite ny inspiration när jag är tillbaka frampå dagen. Tills dess får ni ett par ord av Göran Greider att fundera på:

     När världen inte 
     är som du vill
     utan du är
     som världen vill
     Hur bryter du dig ut

*****

Det var en  ca två kilometer lång vandring i Vena samhälle med början och slut i Hembygdsgåren där korv och tårta väntade. Inte har jag tänkt på att Vena är så kuperat! Frågorna var av lite annorlunda slag, huvudsakliogen kopplade till "lokalkändisen" Kurt Gustavsson. Jag hade nio rätt av tolv möjliga och fick  välja först från prisbordet. Naturligtvis tog jag en bok, Galgbergets väktare av Anna Jansson. Allan hade nog hellre sett att jag valt en ask After eight, men jag gick på den nyttiga linjen. 😘

Vackert väder men det blev lite kyligt att sitta stilla så jag är glad att jag inte lät lura mig av solskenet utan tog vinterjackan. Nu tänker jag tillbringa resten av dagen i läsfåtöljen insvept i favoritfleecen.