Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Göran Greider på twitter den 6 september:

     Katten ser och hör helt
     andra saker än jag.
     Men ibland uppfattar
     vi samma saker
     och då händer det
     att katten och jag
     liksom nickar åt varandra.
     Som nu, när grannkatten
     smyger över gården.

*****

Administrationssidan på min blogg beter sig lite underligt men jag gör i alla fall ett försök så får vi se hur det går. Förmodligen är det jag själv som är orsaken. 😀

Strålande solsken och riktigt varmt och jag var tvungen att ta en kort stapplande promenad. Det gäller bara att vara beredd när benet viker sig men jag klarade mig hem helskinnad.  Innan dess firade vi Thomas födelsedag i efterskott med prinsesstårta till elvakaffet och det är inte omöjligt att det blir ett glas rött till lunchen. 

Det lutar åt en lugn och fridfull familjehelg (som vanligt) men vi är lite bekymrade eftersom gamla kattan Barbro har varit försvunnit några dagar. Hon som aldrig är ute någon längre stund, om hon nu ens går ut, och tyvärr har det nog hänt något. Allan har letat överallt men på en gård finns det många ställen där en  katt kan krypa undan. Det är så tråkigt att inte veta. 

För övrigt ...

så är det roligt att kunna föra in något annat än vårdrelaterade notiser i kalendern. På onsdag ska jag hjälpa biblioteket med en liten grej och det ska bli kul.