Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Dagsvers av H från DN 761120: Ödesbestämt i ditt blod

     Månen vandrar sitt lopp.
     Dess fart är god.
     Och i varje cell i din kropp
     blir det ebb och flod.
     Tidvattnet svallar ödesbestämt i ditt blod.

*****

Tyvärr är jag inte alls sams med min kropp för den tvingar upp mig ur sängen flera timmar varje natt och får mig dessutom att gå upp i ottan. Tur att Netflix finns, just nu kollar jag Den osannolika mördaren. 

Om en stund bär det iväg till frissan, Lite piggare kommer jag säkert att känna mig efter att ha fått lite krull i håret även om värken är densamma. 

Återkommer senare under dagen.

***

Wow, permanentning, nya kläder och ny bok - idag har jag lekt pojken med guldbyxorna. (Ni kommer väl ihåg Max Lundgrens bok från 1967.) 

Nu ska jag gneta på med David Lagercrantz, ja, jag gnetar verkligen. Tröttnar jag så väntar nu ännu en del i Michael Connellys serie om Harry Bosch och samarbetet med detective Renée Ballard. Bra nattläsning om jag inte vill titta på teve. Tänk så ofta man säger " oh, vad jag har väntat, äntligen kommer fortsättningen" men det måste ju få ta sin tid att skriva. De flesta författare är hyfsat snabba men en och annan tar lite tid på sig. Går det för lång tid hinner man glömma tyvärr.

För övrigt ...

kan jag tänka mig att det är fest i Hersham i kväll. Pappa Richard fyller 40. Hade gärna varit med där! Ser fram emot lite bilder.