Anna-Majs blogg

Gott och blandat

Vägen till kärlekens paradis

är gammal men evigt ny:

Två händer kan mötas - händelsevis,

inunder en paraply.

Två händer kan mötas i glädje,

två händer kan mötas i sorg.

Och två händer kan mötas för vinnings skull.

(Strof i april av Nils Ferlin)

på världens marknadstorg.

Vardagen är igång - först till Hultsfred för att handla. Lagom hemkomna så kom Julia från rehab med min nya utomhusrollator. Så härligt att kunna komma ut lite mer än den korta promenaden från parkering till butik. Jag var ute och provgick nyss och det gick bra men det gäller att vara på sin vakt, lite knaggligt är det på byvägar.

Hade för en stund sedan en telefontid med specialisttandvården i Kalmar. Skönt att jag inte behöver åka ner just nu utan avvakta. Det är så mycket ändå som är på gång nu både när det gäller hemtjänst och läkarkontakter. Hoppas att jag inte behöver vänta alltför länge på en tid till magnetröntgen.

Nu ska jag i alla fall slå mig till ro med den sista biten i Ett nödvändigt slut av Peter Robinson. Den är bra men de senare böckerna i Alan Banks-serien tycker jag är bättre. Han har utvecklats i sitt skrivande. 

Sedan väntar Är det nåt särskilt med dig? av Yvonne De Geer och Lincoln Highway av Amor ToTowles. Hans En gentleman i Moskva var mycket bra. Den här nya utspelar sig i 50-talets Amerika så vi får se vad jag tycker.

Ha det gott i solen!